Ahir dia 30 va tenir lloc l’última activitat de l’any de Bendhora, una “Sant Silvestre” particular amb pujada a la Magarola per brindar amb una copa de cava per tots els moments que hem viscut plegats aquest 2017 i pels que hem de viure aquest 2018!!

MÉS DE 4.000km!!

Acabem un any genial de marxa nòrdica. Sumant totes les activitats de Bendhora superem els 4.000 quilòmetres fent marxa nòrdica!!
El 2017 ha sigut l’any que ha vist néixer l’equip de competició, ha vist créixer els grups de marxa nòrdica entre setmana i de NW Fitness, ha vist com Sant Just i la Garriga s’han afegit a fer marxa nòrdica amb nosaltres i també ha vist començar la travessa Bendhora fins a Puigcerdà que acabarem la propera primavera.

Marxa nòrdica i salut 

Estem convençuts que la marxa nòrdica és una eina de salut ideal per molta gent i per això aquest 2017 hem seguit promocionant aquesta activitat en CAPS com el de Calella i Sant Just Desvern. També vàrem participar a la primera edició del HEALTHIO, una fira dedicada a les innovacions del món de la salut on els pacients, professionals i empreses poden crear sinèrgies i conèixer la vanguarda en la sanitat.

Durant aquest 2017 també hem col·laborat amb l’escola superior d’infermeria del Mar fent classes de marxa nòrdica als alumnes de l’assignatura Activitat Física, Esport i Salut.

També ens agrada competir!

4x4 Elburgo 2017 BendhoraAquest 2017 ha sigut l’any en el que hem fet el salt a les competicions de marxa nòrdica definitivament! Després de les primeres experiències i podis en el campionat d’Espanya disputat a Santa Ana la Real (Huelva) i la INWA World Cup de Riga va començar a gestar-se el que s’ha convertit en l’equip de competició amb les participacions a la prova de Cardona i del Burgo de Osma.
A partir del setembre es van incorporar nous membres a l’equip de competició, entrenaments i primera competició per quips a Elburgo.

El 2018 donarem molta guerra!!!

 

i el 2018, què?

A partir de demà seguim amb més marxa que mai!! Estigueu atents a les xarxes socials i a la nostra pàgina web per veure les diferents novetats que presentem!!

Grups de marxa nòrdica entre setmana, marxa nòrdica i salut,  nw fitness, marxa nòrdica d’alta intensitat, equip de competició, travessa bendhora….

i per cert!

Reserveu-vos el dissabte 3 de febrer que Bendhora farà 6 anys!!!

2018, que venim!!!!