CONDICIONS GENERALS ACTIVITATS

Les presents Condicions Generals les inscripcions als esdeveniments i activitats esportives en el lloc web www.bendhora.com del qual és titular Bendhora S.C.P.

L’inscripció comporta l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les Condicions Generals que s’indiquen.

Aquestes Condicions Generals podran ser modificades sense notificació prèvia, per tant, és recomanable llegir atentament el seu contingut abans de conducta a les diferents modalitats d’inscripció d’activitats esportives.

Vostè s’està inscrivint a una activitat física. Realitzant la reserva accepta aquest fet i declara no tenir cap impediment ni contraindicació per a fer una activitat física d’intensitat moderada. Igualment, accepta complir les indicacions que rebrà de la persona instructora de l’activitat així com vetllar per la seva seguretat i la de la resta de persones participants.

El preu de l’activitat inclou assegurança, préstec dels bastons de marxa nòrdica i la sessió està dirigida per un tècnic esportiu i instructor INWA que forma part del Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya

QUOTA:

Els pagaments de quota que estiguin domiciliats es passarà el rebut la primera setmana de cada mes i es renovarà automàticament fins que el client es doni de baixa. Per fer-ho, ho haurà de fer enviant un correu electrònic a info@bendhora.com abans del dia 20 del mes anterior a la baixa.

 

COVID:

Bendhora, no es fa responsable en cap cas dels danys i perjudicis, directes o indirectes, que puguin patir els participants a les activitats organitzades derivades de:

• Qualsevol naturalesa que sorgeixi directa o indirectament de la malaltia del coronavirus (COVID-19), el síndrome respiratori agut coronavirus 2 (SARS-CoV-2) o qualsevol mutació o variació d’aquests, o que hi contribueixin .
• Tota mesura adoptada serà aplicada per controlar, prevenir, suprimir o relacionar-se d’alguna manera amb qualsevol brot de la malaltia coronavirus (COVID-19), el síndrome respiratori agut coronavirus 2 (SARS-CoV-2) o qualsevol mutació o variació d’aquests.