Qui som

HISTÒRIA

2012, L’INICI D’UNA AVENTURA

Natura, esport, proximitat i tradicions són alguns dels valors que volem transmetre des de Bendhora, una petita empresa familiar que vol fer viure experiències especials i diferents.

Ens inspira la bellesa de la natura i ens agrada compartir-la amb altres. També valorem l’esport com a forma de connectar amb el nostre cos i la nostra ment. Ens preocupa la proximitat, tant física com emocional, i ens agrada crear experiències que ajudin a reforçar els vincles amb els altres.

Finalment, també valorem les tradicions, ja que creiem que ens ajuden a connectar amb les arrels i amb el nostre passat.

Si estàs buscant alguna cosa diferent per fer en el teu temps lliure, ja sigui sol, amb amics o en família, Bendhora és el que necessites.

Ens distingim per oferir una experiència única i disruptiva, on el tracte proper i desenfadat serà la nostra prioritat. Amb nosaltres, podràs realitzar l’activitat de manera còmoda i divertida, sempre amb totes les eines necessàries perquè la teva activitat sigui un èxit.

Si ens proves, estem segurs que ens vols quedar per sempre!

La idea

Bendhora va nèixer per fer possible que tothom fes activitat física a la natura durant tot l’any. S’ha acabat només sortir d’excursió els dissabtes. Entre setmana és un molt bon moment per gaudir de la natura! 

L'equip

Som un equip multidisciplinar que tenim en comú la passió que sentim cap a la marxa nòrdica i les activitats al medi natural. Tots sumem per convertir les nostres activitats en experiències úniques.

El nostre objectiu

Facilitar les experiències al medi natural a tothom que vingui amb nosaltres. 
Gaudir de l’activitat física feta al medi natural i aprendre a respectar la natura.

Responsabilitat social

Apart de col·laborar amb diferents associacions, des del 2019 hem apadrinat dues fonts del Parc Natural de Collserola on fem accions de manteniment regularment.

Han confiat en nosaltres

Aquí una empresa normal et posaria els logos de les altres empreses amb les que hem treballat o unes frases boniques que hagin escrit alguns dels seus clients.

Nosaltres et diem que si ets un particular, pots entrar a l’app de Bendhora i preguntar a qualsevol dels grups de xat que hi ha.

I si ets una empresa, pots escriu-nos un mail a info@bendhora.com i et passarem el contacte d’alguna de les empreses  amb les que hem treballat perquè hi puguis parlar directament.

Ens veiem fent marxa nòrdica! 😉

L’equip

Pep Barberà

Pep Barberà

Tècnic esportiu en marxa nòrdica per l’escola catalana de l’Esport. Instructor INWA

Joma Garcia

Joma Garcia

Tècnic en conducció d’activitats esportives al medi natural.

Davínia Carrillo

Davínia Carrillo

Llicenciada en publicitat i relacions públiques a la URV, Master en organització d’esdeveniments i turisme de negocis. 

Sergi Garcia

Sergi Garcia

Tècnic esportiu en baixa i mitja muntanya, formador nacional INWA.

Subcampió d’Espanya absolut de marxa nòrdica 2017.

Subscribe

Sigues el primer en saber les novetats de Bendhora

* indicates required