BURGO DE OSMA 2017

Divendres a quarts de quatre de la tarda a la cruïlla del carrer Sardenya i València començava un cap de setmana molt intens. Una furgoneta, moltes bosses i 7 integrants de l’equip Bendhora començaven a fer quilòmetres en direcció al Burgo de Osma per participar en una cursa de marxa nòrdica.

El divendres el podem resumir dient que va ser viatge d’unes 7 hores amb embús per sortir de Barcelona, música, rialles, cants desafinats i alguna dosi de coneixement “poc útil” fins arribar a destinació, i per acabar un sopar de germanor a la casa rural del Burgo de Osma.

El dissabte va començar amb una passejada per un tros del circuit amb altres corredors i membres de l’organització per explicar detalls importants per la competició de la tarda. Després vàrem anar a buscar els dorsals i la magnífica bossa del corredor amb samarreta tècnica i ampolla de vi incloses!!

Al migdia un dinar lleuger, migdiada i a quarts de sis començaven els preparatius per la competició. Bastons, pads, samarreta, bambes, nervis….

Com que el punt d’inici de la competició està a poc més de tres quilòmetres decidim aprofitar-los per escalfar una mica i començar a concentrar-nos. Arribem a la línia de sortida, saludem a tots els corredors coneguts i 5…4….3….2….1… som-hi!!

La cursa va començar molt ràpida amb el Pablo Ariza marcant un ritme molt fort, darrera seu el Jesús, el Sergi (Bendhora) i el Gorka intentaven seguir-lo.

Tot seguit la Davínia es situava amb les primeres classificades de la categoria femenina. Molt a prop seu el Marc, l’Erik, el Nando, la Vanessa i la Teresa anaven a per totes per millorar els seus temps.

Els nombrosos avituallaments, esponges i mànegues d’aigua durant el recorregut van alleugerir la calor que feia i la cursa es va desenvolupar amb total normalitat. Al final la Davínia i el Sergi van quedar subcampions i la resta de l’equip van aconseguir millorar els respectius temps d’una manera increïble!

Els temps oficials dels membres del nostre equip van ser:

Sergi Garcia 1h 06’ 24’’
Davínia Carrillo 1h 16’ 06’’
Marc López 1h 19’ 08’’
Erik Rulhing 1h 20’ 22’’
Fernando Elbog 1h 24’ 04’’
Teresa Espelt 1h 27’ 23’’
Vanessa López 1h 28’ 01’’

Des d’aquí aprofitem per felicitar als organitzadors de la prova i a tots els voluntaris que l’han fet possible. Per l’equip de Bendhora ha sigut una experiència magnífica i el principi d’una gran aventura!