Bendhora a la cursa 4×4 de Elburgo!

Seguim sumant experiències amb l’equip de competició de Bendhora. Aquesta vegada hem participat en una prova pionera a l’estat que consistia en fer 4 hores de marxa nòrdica en equips.

Una aventura que va començar dissabte al matí amb el viatge en furgoneta fins a Vitoria i acaba diumenge a quarts de nou de la nit entrant a Barcelona amb cara de cansats però amb un gran somriure després de totes les anècdotes i rialles del cap de setmana.

Vitoria – Gasteiz

Aquesta va ser una visita ràpida i no vàrem tenir temps a fer massa turisme. La ciutat ens va rebre amb fred i una mica de pluja, però tot i això, després de deixar les maletes a l’hotel, vam aprofitar per conèixer membres de l’organització de la prova i retrobar-nos amb algun competidor que ja coneixem d’altres proves.

 

4×4 Elburgo

Aquesta és una cursa diferent amb un plantejament molt divertit. Fer 4 hores de marxa nòrdica en un circuit de 1,7km i mirar quin és l’equip que aconsegueix completar més voltes. Els equips havien d’estar formats per 2 dones i dos homes i cada equip podia seguir l’estratègia que considerés oportuna.
Des de Bendhora vam participar amb dos equips: l’equip taronja (Rosa, Vanessa, Sisco i Erik) i l’equip negre (Carme, Davínia, Emilio i Sergi).
Va ser una prova ràpida i trepidant on hi havia equips molt forts físicament. Els nostres equips van destacar per una bona tècnica de marxa nòrdica i finalment vàrem acabar en la quarta i vuitena posició.  Al final també vam pujar al podi per recollir diploma i medalla com a equips que veníem de més lluny!!

Prova individual

A part de la prova per equips, també hi havia la prova individual on va participar el nostre company Tony Vazquez. El Tony, que tornava a competir en marxa nòrdica després de molts anys de no fer-ho, va fer una cursa magistral. Des del primer moment va posar-se en primera posició de la prova individual, lloc que no va deixar en cap moment, creuant la línia d’arribada com a primer classificat.

GRÀCIES

Des d’aquí aprofitem per donar les gràcies a tota la gent que es va involucrar en la organització de la prova, especialment a la Blanca que va estar en contacte amb nosaltres en tot moment. També volem felicitar per la feina feta a tot l’staff i voluntaris i esperem retrobar-nos ben aviat!!