HEALTHIO 2017 A FIRA DE BARCELONA

La setmana passada, Bendhora va participar a la 1ª edició de Healthio, una fira dedicada a les innovacions del món de la salut on els pacients, professionals i empreses poden crear sinèrgies i conèixer la vanguarda en la sanitat.

La majoria d’expositors estaven relacionats amb les noves tecnologies i nosaltres reprentavem un tipus d’empresa diferent. De fet, quan ens preguntaven quin tipus d’app o servei tecnològic teníem, els responíem: “els bastons!”. El nostre objectiu era presentar el nordic walking com a activitat amb múltiples beneficis per a la salut, tan als pacients com als professionals mèdics que actuen com a prescriptors.

Van ser tres dies de fira força intensos on vam poder fer contactes molt interessants que ens permetran arribar a molts més usuaris. La fira comptava amb nombroses ponències i uns recorreguts saludables dissenyats en funció de les necessitats i/o prioritats de cada visitant. Cada recorregut comptava en una sèrie de visites a diferents stands on els expositors podien explicar el que oferien. Els participants es van mostrar molt interessats en conèixer què és la marxa nórdica i fins i tot vam poder fer una petita demostració de la tècnica amb la col·laboració de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

En definitiva, des de Bendhora fem una valoració molt positiva de la nostra participació a Healthio i volem felicitar a l’organització per l’èxit aconseguit així com agrair-los que ens donessin la oportunitat de poder aportar el nostre granet de sorra. Gràcies a esdeveniments d’aquest tipus, cada cop són més les persones que descobreixen el nordic walking i això fa que seguim creixent.

Per últim, donar les gràcies públicament a l’Alicia, el Marc, el Carlos, la Mire i la Davínia per les hores que han dedicat per fer que això fos possible.