Aquest cap de setmana ha començat un nou trimestre de marxa nòrdica al Patronat d’esports de Valls.
Ja fa més de tres anys que el PME aposta pel nordic walking i s’ha decidit encetar aquest darrer període de la temporada amb una nova iniciativa: una triple activitat.
A les 09h30 es va realitzar una classe d’iniciació on més d’una dotzena de participants van aprendre les nocions bàsiques de la tècnica diagonal. En acabar, es van fer dues activitats de manera simultània. Per un costat prop de 20 persones van posar en pràctica els coneixements de la tècnica fent un recorregut pel camí d’Alió i el camp d’aviació, i per l’altre, un grup de 6 persones va assistir a una sessió de perfeccionament. És el segon que cop que s’organitza aquest tipus de classe i no es descarta fer-ho de nou en properes edicions en motiu de la gran quantitat de persones que s’inicien en la marxa nòrdica. Aquestes sessions de tecnificació amb grups reduïts permeten a l’instructor poder corregir errors en la tècnica i fa que el practicant de nòrdic walking pugui aprofundir més en el coneixement de la tècnica per poder aprofitar al màxim els seus beneficis.
Aquest segon grup, després de fer diferents exercicis de tècnica al camp d’atletisme del Fornàs, va sortir a buscar l’altre grup fins al camp d’aviació i van retornar de nou a les instal·lacions del PME.
La instrucció ha vingut de la mà de Bendhora i el Patronat ja ha publicat a la seva web les properes sortides previstes pels següents mesos que de ben segur comptaran amb una elevada participació aprofitant gaudir dels paisatges primaverals.