Sortida de marxa nòrdica amb el PME de Valls a la Selva del Camp

Nova sortida de marxa nòrdica del Patronat d’Esports de Valls amb la col·laboració de Bendhora, aquest cop pels voltants del terme municipal de la Selva del Camp. Més d’una vintena de persones no van faltar a la cita mensual de nordic walking i van poder gaudir d’un matí assolellat en un entorn força desconegut tot i la proximitat amb la capital de l’Alt Camp.

El grup es va trobar a les 9.30 del passat dissabte a la Selva del Camp i des d’allí van iniciar un recorregut circular de 12 km i 400 metres de desinvell. La major part de l’excursió es realitzava per pista forestal, un terreny idoni per la pràctica del nordic walking. Els participants van passar pels voltants d’algunes masies, vorejant el Mas Paperer i gaudint de diferents paisatges, alguns dels quals oferien vistes molt aèries. La part final transcorria pel Camí del Rec que seguia el corrent del riu fins arribar de nou al poble.
El PME compta ja amb un grup fidel i consolidat de practicants de nordic walking. La propera activitat serà el 10 de juny i es realitzarà un recorregut pels voltants del Castell de Tamarit.