4×4 Elburgo

Aquesta era la segona edició del 4×4 Nordic Walking Elburgo i l’expectació era molt alta. En la primera edició tot va ser positiu i aquest any els organitzadors es volien superar. D’entrada, molta més participació arribant a un total de 19 equips i 9 participants a la prova individual. Del total de participants Bendhora érem 4 equips i 3 participants individuals.

En un dels equips vàrem tenir la col·laboració dels amics de Nordic Walks que es van voler unir a nosaltres per participar al 4×4. Gràcies per compartir l’experiència amb nosaltres!!!

La cursa va ser molt divertida amb moments èpics marcats per l’aigua, però com vàrem posar a les xarxes socials: #NoFangNoFun

Classificació final de la cursa


El viatge

Gràcies a la gent de BusUp aquest ha estat un dels viatges més còmodes de Bendhora. Sempre hem tingut un Autobús a la porta per portar-nos a on volíem anar. Com sempre que hi anem, Vitória ens va rebre amb baixes temperatures i una mica de pluja, tot i això dissabte a la tarda el vàrem aprofitar per fer un passeig per la ciutat i tenir una estona lliure.

A la nit, una altra vegada tots junts vam anar a sopar per parlar una mica de la cursa de l’endemà.

Cursa per equips

19 equips! Va ser un luxe poder estar a la línia de sortida amb tots ells! Alguns dels equips anaven clarament a guanyar la cursa, d’altres a superar les marques de l’any anterior i nosaltres volíem superar-nos a nosaltres mateixos i passar-ho d’allò més bé!!
Des de Bendhora creiem que l’objectiu va ser assolit amb escreix. Tots nosaltres hem tornat del 4×4 amb moltes emocions, aprenentatges, i moments únics de companyerisme.

Cursa individual

Aquest any la participació individual també va créixer. Pel que fa a la categoria masculina l’Emilio, l’Erik i el Tony (que encara que portava una altra samarreta és un dels nostres) es van atrevir amb les 4 hores. Tots tres van fer un gran paper i volem felicitar a l’Emilio pel seu tercer lloc i al Tony per la seva segona victòria consecutiva! A més, amb rècord de la prova inclòs!!

En la categoria femenina només dues valentes! La Celia del club Alegal’s i la Carme Roig de Bendhora!! Les dues van fer una cursa espectacular!! Moltes felicitats Carme per ser la primera dona en guanyar les 4 hores de Elburgo!!!

Gràcies Club Landederra!

Un any més l’organització ha sigut espectacular!! Moltes gràcies per tota la feinada que heu fet i que ens ha permès gaudir d’una prova tant especial com aquesta!!
Ens veiem l’any vinent!!!