Walking Carabruta

El passat diumenge 21 d’octubre els amics del Centre Excursionista Despí va organitzar la primera edició de la Walking Carabruta. El centre excursionista va superar la previsió d’inscrits i una seixantena de participants van venir a fer la Walking Carabruta. Degut a les pluges dels últims dies l’itinerari de la caminada es va modificar lleugerament. El nou itinerari ideal per la practica de la marxa nòrdica ens va permetre observar els aiguamolls de Molins de Rei i caminar un bon tros al costat del riu llobregat.

La Walking Carabruta d’aquest any va ser de prop de 9 quilòmetres i abans de començar a   caminar des de Bendhora vàrem realitzar una petita classe d’iniciació per ensenyar les nocions bàsiques de la marxa nòrdica a totes les persones que volien aprofitar la Walking Carabruta per iniciar-se al món de la marxa nòrdica.

Des de Bendhora aprofitem per felicitar l’organització del Centre Excursionista Despí i donar-los les gràcies per confiar en Bendhora per formar part d’aquest projecte. Gràcies i seguim caminant!!

Els de Bendhora sempre hi som!

Com a totes les caminades del circuit català de marxa nòrdica va haver-hi una representació de Bendhora.

Al novembre última caminada del circuit!

Ja només queda una caminada del primer circuit català de marxa nòrdica, i aquesta serà el 18 de novembre organitzada pel club Muntanyenc de Sant Cugat. Podeu veure la informació de l’última caminada a la pàgina web http://marxasalut.cat/