Vilaseca – Tarragona

La travessa Bendhora d’aquesta temporada segueix en marxa i avui hem completat la 4rta etapa! Aquest matí hem fet el tram de Vilaseca a Tarragona i per primera vegada la travessa Bendhora passa per una capital de província.

 

 

18km de marxa

Tot i el fred i el retard de la Renfe, a dos quarts de nou del matí tot el grup hem començat a caminar des de l’estació de Tren de Vilaseca. Després d’un primer tram d’asfalt, de seguida hem agafat el camí de Vilaseca a la Canonja que ens ha portat fins al poble passant entre oliveres i masos.
De la Canonja hem anat per pistes forestals a tocar de l’autopista fins arribar a Constantí on hem fet una parada per esmorzar i agafar forces per l’aventura que ens esperava tot seguit.

Després de l’esmorzar ens hem dirigit cap a la vil·la romana de Centcelles i el Molí Paperer, hem creuat l’autovia A-27 i per fi hem arribat al moment més esperat per tots! Era hora de creuar el riu Francolí pel Camí dels Pallaresos.

 

Després del bany de peus, hem seguit caminant per la vora dreta del riu fins arribar a l’alçada del Parc del Pont del Diable, punt on hem deixat el riu i ens hem endinsat al Parc per creuar l’Aqüeducte romà.

Després, ja només ens quedava arribar a l’estació de Tarragona passant per la muralla, la rambla i el balcó del Mediterrani.

Gràcies a tots per venir!!