Novetat del 2019!!

Aquest 2019 el comencem amb un nou producte Bendhora! A partir d’avui ja estan disponibles a la nostra botiga online les Tasses Bendhora!

 

Perquè Tasses?

Com molts de vosaltres ja sabeu a Bendhora ens encanta fer celebracions i combinar les nostres sortides de marxa nòrdica amb berenars i esmorzars a la muntanya. Un dels problemes que ens trobàvem en fer un àpat a la muntanya és la quantitat de residus que generàvem entre tots. Els gots de plàstic són molt còmodes però és un residu que ens hem proposat eliminar!

A partir d’ara en CAP celebració de Bendhora hi haurà gots de plàstic! i per facilitar que tothom pugui seguir gaudint dels berenars com cal hem fet fer aquesta tassa metàlica amb mosquetó per poder-la portar penjant fora de la motxilla!

Premi per als primers compradors!!

Com heu llegit! Els 20 primers que comprin la tassa (10€) tindran plaça assegurada per al nostre 7è aniversari!! El dissabte 19 obrirem les inscripcions a tothom!
Si voleu tassa i venir a l’aniversari, heu d’enviar un whatsapp al 686.25.12.63 dient-nos que voleu una tassa i el color! (vermell, negre, verd o groc)