Una trentena de persones a la sortida de marxa nòrdica amb el PME

Nova sortida de marxa nòrdica organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Valls i amb la col·laboració de Bendhora. Aquest dissabte prop de 30 persones van participar en una excursió a la Torre de la Mixarda practicant nòrdic walking.

El punt de trobada va ser al polígon industrial de Valls on el grup va agafar un camí que portava directament a la Torre de la Mixarda. En aquets punt, els participants van aprofitar per fer una breu parada i prendre algunes fotos. L’idíl·lic paisatge envoltat d’ametllers, prats florits i el dia assolellat van propiciar que la jornada fos especial i que tothom en gaudís al màxim.

Seguint una pista forestal, el grup va arribar fins a Fontscaldes i des d’allí va agafar el camí de tornada a Valls. El recorregut circular, de prop d’11 km, oferia un terreny planer molt idoni per a la pràctica de la marxa nòrdica, i va fer possible que els inscrits poguessin practicar i millorar la tècnica.

La propera sortida està prevista pel dissabte 18 de març on es farà un itinerari pel Pla de Sta. Maria per descobrir la ruta de la Capona. També es preveuen més excursions de cara als mesos següents que en breu seran publicats.