Aquest passat dissabte 11 de març, va començar la programació de marxa nòrdica amb l’ajuntament d’Esplugues de Llobregat.

L’activitat que es va iniciar a les 10 del matí al Complex Municipal Les Moreres va ser un èxit amb més de 30 persones inscrites que volien fer els seus primers passos en la marxa nòrdica.

La sessió d’iniciació dirigida per l’Alicia i el Marc, instructors INWA, va començar amb una classe d’iniciació davant l’institut La Mallola, on després d’ajustar els bastons de tothom, es van realitzar una sèrie d’exercicis per aprendre els primers passos de la tècnica diagonal de la marxa nòrdica.

Una vegada tothom tenia unes nocions bàsiques es va fer un itinerari seguint un dels circuits saludables promoguts per l’ajuntament d’Esplugues.  L’itinerari va servir per posar en pràctica tot el que s’havia aprés. El recorregut va finalitzar novament al poliesportiu Les Moreres per tal d’acabar l’activitat amb una sessió d’estiraments.

Des de Bendhora volem agrair a tots els participants les ganes i il·lusió amb la que van venir a fer la primera sortida i us recordem que el proper dissabte 25 de març tindrà lloc la segona de les sis sortides de nòrdic walking que hi ha previstes. Podeu reservar plaça a través de la pàgina de l’ajuntament o personalment a les Moreres.