Primera edició de Tast’n’walk amb calçotada al Celler Cal Lluïsot de Bonastre

Aquest passat dissabte alguns clients de Bendhora varen poder gaudir d’una fantàstica jornada de marxa nòrdica entre vinyes a la zona del Penedès. Aquesta edició del Tast’n’walk, fruit de la col·laboració amb el Celler Cal Lluïsot, destacava principalment pel valor gastronòmic, i és que l’activitat anava acompanyada ni més ni menys que d’una calçotada km0.

Els participants es van trobar a mig matí a Bonastre, al Baix Penedès, van agafar els bastons de nòrdic walking i van enfilar camí de la Pallissa on es realitzava el primer tast de vins amb un maridatge. Tot seguit i després de caminar uns 3km, els esperava un altre tast, aquesta vegada amb formatges en oli del propi molí del Sebastià. Les vistes des del Mirador eren espectaculars i proporcionaven un moment de pau i connexió amb la natura que era molt agradable.

I arribava el moment de la calçotada a la masia! Abans de començar i mentre es coïen els calçots, un tast d’olis aromàtics i embotits del poble per obrir la gana, i a continuació començava el tiberi. Després calia pair el dinar i caminant van arribar fins al Celler, on després de fer postres, els participants van poder visitar les tines i fer algun tast “extra”.

L’activitat finalitzava a la botiga de Cal Lluïsot on es podien comprar, vins, olis i vinagres.

En resum, una jornada divertida i diferent, tastant productes de proximitat i coneixent d’arrel tot el món del vi ecològic. Una experiència que us recomanem a 100%! La pròxima edició de Tast’n’walk amb calçotada tindrà lloc el diumenge 19 de març. T’hi esperem!