Sortida a l’estany de la Murtra i platja de Gavàmarxa nòrdica gava

Aquest diumenge al matí 12 persones hem fet un itinerari circular des de l’estació de tren de Gavà dins de les sortides mensuals de marxa nòrdica en transport públic.
El recorregut circular de poc més de 13 quilòmetres ens ha portat a través del parc agrari del Baix  Llobregat fins a l’estany de la Murtra, una reserva natural situada al costa de la C-31. Aquesta és possiblement una de les zones humides del Delta del Llobregat més castigades per la proximitat amb diferents infraestructures.

El retorn fins a l’estació de tren de Gavà l’hem fet després de caminar durant més de dos quilòmetres per la platja. marxa nòrdica gava

Matinal de marxa nòrdica a Collserolamarxa nòrdica collserola

Al mateix temps, més d’una dotzena de persones s’iniciaven a la marxa nòrdica fent una activitat de 3 hores. Com totes les matinals de marxa nòrdica, l’activitat ha constat d’una part pràctica on els participants han après els primers passos de la tècnica diagonal de la marxa nòrdica i després han fet una sortida d’uns 7 quilòmetres passant pel Coll de la Ventosa i la font de Santa Eulàlia.

 

marxa nòrdica collserola