Grup competició BendhoraFoto grup competició Bendhora Presentació

Aquest dissabte 9 de setembre ha tingut lloc la presentació del grup de competició de Bendhora. Més d’una dotzena de participants han vingut a la jornada de presentació per conèixer els objectius, funcionament i tots els detalls d’aquest nou grup de Bendhora.

El grup de competició Bendhora estarà dirigit pel Marc i el Sergi i l’objectiu principal del grup és ajudar a que tothom pugui millorar la seva condició física i tècnica per poder participar en alguna prova de marxa nòrdica.

Presentació

El matí ha començat amb una presentació a una sala de Start2bee on s’ha presentat el projecte i els objectius del grup de competició Bendhora, que son:Foto grup competició Bendhora Escalfament

  • Millorar la condició física de cada participant.
  • Millorar l’execució tècnica del grup.
  • Participar al màxim nombre de curses possibles.
  • Transmetre una imatge de grup positiva.
  • Gaudir de la marxa nòrdica competitiva

Test físic i tècnic

Posteriorment el dia ha continuat al Parc del Guinardó on, després d’un escalfament hem realitzat un test físic i tècnic a tots els participants per tenir una base sobre la que preparar els entrenaments.

On puc trobar més informació d’aquest grup?

Molt aviat, tota la informació del grup de competició estarà disponible en una nova pestanya al menú principal de la nostra pàgina web.

Foto grup competició Bendhora