El cert és que la situació actual ens complica una mica el nostre calendari d’activitats, però des de Bendhora creiem que en una situació així és important seguir fent activitat física i estem decidits a ajudar-te.

Recomanacions del Departament de Salut:

Per prevenir el virus, cal que apliqueu les mesures genèriques de protecció davant de qualsevol malaltia respiratòria:

  • Renteu-vos les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques 70%), especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.
  • Tapeu-vos la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i renteu-vos les mans de seguida (amb solucions alcohòliques 70% o amb aigua i sabó).
  • Eviteu el contacte proper (almenys una distància de dos metres) amb persones que pateixen infeccions respiratòries agudes i presenten tos, esternuts o expectoracions, i no hi compartiu les pertinences personals.
  • Eviteu compartir menjar i estris (coberts, gots, tovallons, mocadors, etc.) i altres objectes sense netejar-los degudament.

No s’han de prendre precaucions especials amb els animals a Estat espanyol, ni amb els aliments, per evitar aquesta infecció.

Si visiteu la pàgina web de canal Salut trobareu tota la informació.

La nostra proposta:

Aquests dies, com ja hem llegit en l’article anterior (Coronavirus i sedentarisme?) és important seguir fent activitat física i per això hem preparat una sèrie de mesures per fer-ho possible:

  • Substituïm les sessions de marxa nòrdica per sessions de tonificació muscular, estiraments i classes de manteniment de la condició física online.
  • Alguna de les sessions de marxa nòrdica serà substituïda per cursets online sobre aplicacions o programes de software que ens poden ajudar durant les sortides que fem a la muntanya.
  • Les sessions de nòrdic Fitness també les farem online
  • Farem sessions per millorar la tècnica de la marxa nòrdica a través de vídeo
  • A través de la pàgina web i xarxes socials proposarem itineraris fàcils per a qui vulgui sortir a fer marxa nòrdica sol.
  • Proposarem diferents reptes per ajudar-vos a mantenir la motivació

Com seran les sessions online?

Designed by Freepik

Per tal de facilitar l’accés a tothom, hem preparat una plataforma de streaming des d’on tothom podrà accedir des de l’ordinador, la tablet o el mòbil sense haver d’instal·lar res.

Gràcies a aquesta plataforma, podrem fer la sessió en directe i interactuar entre tots per a fer-ho més divertit.

Totes les persones que formeu part dels grups rebreu indicacions per entrar al llarg d’aquests dies.

Tecnificació a través de vídeo

Curs d'iniciació al nordic walking

Aquest moment, també pot ser bo per a millorar la tècnica de la marxa nòrdica. Per a fer-ho, necessitarem que ens enviïs un vídeo teu fent marxa nòrdica.
Si esteu interessats en aquest nou servei, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del whatsapp enviant un missatge al 686.25.12.63.
Per whatsapp us direm com ha de ser el vídeo i rebreu un document analitzant el vostre vídeo i un seguit de propostes per millorar els aspectes tècnics oportuns.
Aquest servei té un cost de 10€.

I això, fins quan?

L’evolució del virus ens marcarà quan podrem començar a fer sortides una altra vegada i a través dels nostres canals de comunicació habituals anirem informant de totes les novetats.

Creiem que és important poder mantenir el to físic durant aquest període de temps que no sabem si s’allargarà molt i per això proposem aquestes mesures.

Si teniu alguna proposta o us agradaria que féssim alguna activitat, curs o proposta online fes-nos-ho saber!

Gràcies per la col·laboració, cuidem-nos tot plegats i seguim en marxa!