Degut a la presència del virus més mediàtic dels últims temps, que ha fet prendre decisions sense precedents a les autoritats sanitàries i governs de tot el món, ens trobem davant d’una situació excepcional on entre d’altres recomanacions ens demanen que limitem les activitats socials, lúdiques i esportives per tal d’intentar aturar en la mida del possible la propagació del Coronavirus.

Això vol dir que ens hem de passar 14 dies al sofà? Mirant sèries, llegint i passant les hores en repòs?

Doncs rotundament NO, només en el cas d’aquelles persones que hagin donat positiu al test i per tant estiguin infectats o aquelles persones que tenen símptomes de grip (encara no hem donat per tancada la epidèmia d’aquest any)  o d’altres patologies.

Hem de continuar o iniciar uns hàbits de vida saludable; aquests ens ajudaran a enfortir el sistema immunitari tant important per ajudar el nostre cos a combatre l’atac de malalties infeccioses. Per tots són coneguts els beneficis que aporta l’exercici físic al nostre cos, tant a nivell físic com mental i és per això que des de Bendhora us animem a seguir amb les vostres activitats, potser però, seran diferents i en tot cas adaptades a la situació que estem vivint.

Només cal seguir unes petites recomanacions: mantenir una bona higiene de mans, netejar el material utilitzat, no sortir en grup (sobretot quan aquest no és conegut i controlat) i ventilar bé els espais on fem l’activitat.

Per tant, si no pots viure sense la marxa nòrdica…Gas als Bastons! : prepara’t una bona recopilació de musica (o busca les nostres llistes a Spotify) i surt sol a practicar. Si no t’agrada sortir sol, des de Bendhora estem preparant unes cosetes que et permetran mantenir-te en forma i alliberar tensions! Estigues atent a la pàgina web i a les nostres xarxes!

Ah! I no t’oblidis que uns hàbits saludables també inclouen una bona alimentació: introdueix o augmenta el consum de fruites i verdures que aporten moltes vitamines i redueix els sucres i aliments processats.

Salut i molta marxa!!