Manlleu – Vic en marxa nòrdica!

Aquest dissabte una vintena de persones van superar el repte de caminar prop de 22 quilòmetres entre Manlleu i Vic. L’activitat d’aquest mes de “marxa nòrdica en transport públic” ens ha portat fins a Manlleu per seguir la Ruta del Ter i la ruta del Gurri. Un itinerari fàcil i còmode per la pràctica de la marxa nòrdica.

Compartim l’enllaç de la ruta a Wikiloc:

*El track està fet en sentit contrari que el que vàrem realitzar el dissabte amb el grup.

 

A dos quarts de nou del matí arrancava l’excursió des de l’estació de tren de Manlleu, i seguint el el Ter vam fer els primers passos entre la boira característica de la zona.  Posteriorment, la boira es va aixecar i després de 4 hores de marxa nòrdica el sol ens va acompanyar en l’entrada a Vic.

La ruta, amb un index IBP de 55 ens va permetre contemplar boscos de ribera, fauna, com algun Bernat Pescaire o Martinet Blanc i compartir moltes rialles amb tots els participants.

Com ja és costum en les sortides “Anem de marxa en transport públic” l’activitat es va acabar amb un dinar de germanor al restaurant Boira de Vic organitzat per la comissió de festes Bendhora (Gràcies Amadeu!)

Repte superat!

Felicitats a tots els participants per assolir el repte de fer l’itinerari de Manlleu – Vic i moltes gràcies a tots per venir i compartir un matí tant agradable amb nosaltres.

Aquest mes de novembre tenim previstes dues sortides en transport públic!

Els dies 20 i 26 de novembre seguim de marxa en transport públic! Reserveu la vostra plaça abans que s’acabin aquí:

VALL D’OLZINELLES

PUIG D’OLORDA

No vas poder venir?

Si no vas poder venir aquest dissabte passat a fer l’excursió amb nosaltres perquè ja no quedaven places? Doncs tenim una bona notícia! A la primavera repetirem la sortida de Manlleu – Vic!! Estem preparant la programació de sortides en transport públic per al 2017. Estigueu atents a la pàgina web i les xarxes socials i afanyeu a reservar plaça que s’acaben ràpid!!