Ja ha començat la temporada de marxa nòrdica a Valls

Aquest passat diumenge va tenir lloc la primera de les 3 sessions de marxa nòrdica a Valls que tenim programades juntament amb el Patronat Municipal d’Esports de Valls.

Aquest diumenge una trentena de persones es van iniciar a la marxa nòrdica amb una sessió de poc més d’una hora on els participants van poder experimentar les primeres sensacions fent nordic walking.

Camí d'Alió. Marxa nòrdica a VallsDesprés de la classe d’introducció a la marxa nòrdica, hi havia programada una sortida des del Fornàs fins a les proximitats d’Alió.

El recorregut va servir per a poder corregir alguns aspectes de la tècnica però sobretot per passar una bona estona gaudint d’un temps i un entorn immillorables i fent esport.

Les properes activitats de marxa nòrdica a Valls son el 27 de novembre i el 3 de desembre.  En aquestes dues activitats anirem a la Torre de la Mixarda i a l’església de Sant Joan de Montblanc.

Si voleu venir de marxa amb nosaltres heu d’apuntar-vos a través del Patronat Municipal d’Esports de Valls.

Podeu veure tota la informació i com reservar plaça a la web: http://www.pmevalls.cat/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=148