Vall d’Olzinelles

Aquest diumenge més de 30 persones van acompanyar-nos a la sortida en transport públic a la Vall d’Olzinelles.

L’itinerari de 12 quilòmetres va començar a les 10 del matí a l’estació de tren de Sant Celoni. Compartim amb vosaltres l’enllaç de la ruta a wikiloc:

 

Powered by Wikiloc

 

Aquest itinerari segueix el sender local C-79 i està totalment senyalitzat amb marques verdes i blanques. El primer que ens trobem, una vegada hem sortir del poble, és la masia de Can Draper, una casa pairal del 1860 on comença la Vall d’Olzinelles.
El camí és fàcil i còmode mentre s’endinsa cap a la vall. De seguida, ens desviem per veure el pou de glaç de Can Draper.vall olzinelles
Seguim l’itinerari per la Vall passant pel Pont de Can Plana i arribem a la Font del Rector, on aprofitem per fer una petita parada per menjar una mica i agafar forces abans d’afrontar el tram més exigent de la ruta.
Després de la font, i passar per el costat de Sant Esteve d’Olzinelles, caminem per una pista amb poc desnivell on trobem diferents arbres monumentals. Després comença una pujada pronunciada que ens portarà al camí del sot del Bocs (punt més alt de la ruta).

Després baixarem per la pista molt còmodament fins arribar al sot de la remor i tornar a entrar al poble de Sant Celoni.

Com ja és costum, una part del grup es va quedar a dinar a Sant Celoni per acabar de passar la jornada plegats!

Gràcies a tots per venir i ens veiem a la propera sortida de marxa en transport públic!

dinar vall olzinelles

PROGRAMACIÓ 2017

Ja estem preparant les sortides en transport públic del 2017. Fa uns dies, a través de les xarxes vam preguntar-vos on us agradaria anar. Si teniu alguna idea, podeu entrar al nostre facebook i comentar-ho!