Cap de setmana d’allò més complet a Cartagena. Els dies 8 i 9 d’octubre ha tingut lloc un seguit d’activitats amb la marxa nòrdica com a protagonista on hem tingut el plaer de participar.

Seminari d’instructors marxa nòrdica nordicartagena 2016

Nordicartagena 2016

Foto: Costa Blanca Nordic Walking

Dissabte al matí es va celebrar a l’Hotel Manolo de Cartagena una jornada amb diferents ponències amb l’objectiu de compartir coneixement a base d’experiències d’alguns dels instructors assistents. En aquesta jornada que va reunir prop de 40 persones des de Bendhora vàrem poder explicar la nostra col·laboració amb l’Hospital Clínic de Barcelona i també presentar l’estudi que ha fet l’Alicia Rovira sobre la pressió arterial abans i després de fer marxa nòrdica.

Nordic Walking per fer turisme a Cartagena

Després d’una intensa jornada al matí, alguns dels assistents vàrem poder descobrir el casc antic de Cartagena fent una bonica passejada de poc més de 4 quilòmetres.
El recorregut ens va portar per llocs tant emblemàtics com l’amfiteatre romà, la catedral, el Castillo de la Concepción entre d’altres.

nordicartagena_grupturisme

 

Diumenge, dia de competició

nordicartagena 2016

Foto: Lilian Pilar

L’últim dia del cap de setmana tenia el plat fort, la competició. El Club Marcha Nordica Cartagena es va bolcar en la preparació d’aquesta prova que va comptar amb 77 inscrits. Un circuit de 2,5km de terra compacta esperava a tots els participants que havien de fer 6 voltes per completar els 15km de la cursa.

La cursa, amb molta calor, va acabar dues hores més tard amb Regina Fonseca, Rut Esther Roma i Olaya Pérez en el podi de categoria femenina absoluta. I Pablo Ariza, Sergi Garcia i Faustino Sánchez en la categoria masculina.

Des d’aquí volem felicitar a l’organització per aquest cap de setmana de marxa nòrdica que van preparar amb tanta il·lusió i també als jutges i tots els voluntaris que van col·laborar diumenge.

Per part nostra tornem a Barcelona amb ganes de més competicions, amb molts aprenentatges i també amb moltes noves amistats en el món de la marxa nòrdica!

nordicartagena_podi2nordicartagena_podi