Recordeu el vídeo de fa unes setmanes on parlàvem de fer marxa nòrdica amb raquetes de neu? Doncs aprofitant les nevades d’aquesta setmana i la previsió de baixes temperatures per aquests dies des de Bendhora organitzem una raquetada a la Cerdanya, concretament a Aransa.
Aquesta activitat està pensada per a totes aquelles persones que estiguin acostumades a caminar i vulguin passar un matí divertit i diferent descobrint una de les millors vistes de la Cerdanya.

L’horari previst de la jornada és:   DISSABTE 20 DE FEBRER

– 9h30 Arribada a l’estació d’Aransa, repartiment de forfait i materialraquetes coll de puimorent
– 10h00 Inici de l’explicació de les raquetes de neu, l’adaptació de la tècnica, normes de seguretat, etc.
-10h15 Inici de l’excursió fins als miradors del Pla de la Llet
-13h30 Arribada de l’excursió, estiraments i recollida del material

15h00 Dinar al Picot Negre  (important reservar plaça per al dinar abans de dimecres)

Després de dinar tornada. Bendhora no organitza cap mitjà de transport per arribar o tornar de la Cerdanya, així que cada participant ha de tenir transport propi. Si algun dels participants ens fa saber que disposa de places lliures en el seu vehicle ho comunicarem a aquelles persones que estiguin interessades a venir i no disposin de transport per fer-ho. Igualment, si algú vol fer nit a la comarca des de Bendhora podem recomanar-vos alguns allotjaments turístics de la zona que són de la nostra total confiança.

Aquesta serà la segona Raquetada a la Cerdanya que organitzem des de Bendhora i esperem que sigui igual de divertida que la primera!

Podeu reservar la vostra plaça aqui!