Moltes, moltes, moltes i moltes gràcies a tothom! Aquest passat diumenge 7 de febrer tots plegats vam poder viure el 4rt aniversari Bendhora amb la tradicional pujada al Tibidabo.

Tot i que el dia es va llevar una mica plujós 50 persones van venir al pla dels maduixers abans de les 10:00 amb ganes de passar-ho bé i formar part d’una petita festa que cada any es fa més gran.
L’itinerari, de gairebé 8 quilòmetres va estar ple de rialles i converses recordant la primera activitat amb bendhora, la primera pujada al turó de la Magarola o els més veterans recordant el número d’aniversaris de Bendhora que han viscut.
A la baixada, com cada any va tenir lloc un sorteig fantàstic amb uns grans regals! Aprofitem per agrair a les empreses amigues i col·laboradores la seva participació al sorteig.

Fisioteràpia més salut               IMG-20160207-WA0018

Can Ramonet Estades Rurals

Kieser Training

Farmacia Esquerrà

Vitampleni

Barcelonink

4rt aniversari Bendhora

 

 

 

Per part nostra, només volem donar les gràcies a totes aquelles persones que al llarg d’aquests 4 anys han vingut a fer alguna activitat amb nosaltres o han col·laborat amb el projecte de Bendhora d’alguna manera o altra. Gràcies a tots vosaltres Bendhora segueix sent una realitat!

I el millor de tot és que tot plegat només ha fet que començar! així que prepareu-vos que seguirem donant guerra!!