Un Tresor Arqueològic a les Portes de Barcelona

Ubicada en un turó de 276 metres d’altura, a ponent del Parc de Collserola, la Penya del Moro és un testimoni viu de la història antiga. L’indret va ser freqüentat fa uns 2.850 anys, i les primeres construccions ibèriques van sorgir al segle VI aC. Les excavacions arqueològiques realitzades des de 1972 fins a 1991 han desenterrat una vintena d’habitacions ibèriques, oferint una finestra única al passat.

La Marxa Nòrdica i la Penya del Moro: Una Combinació Perfecta

Per als practicants de marxa nòrdica, la Penya del Moro ofereix una experiència incomparable. El recorregut fins al cim no només és un exercici físic excel·lent, sinó també una oportunitat per descobrir la història. Mentre es camina, es pot gaudir de vistes panoràmiques del Baix Llobregat.

Explorant la Història a Cada Pas

La declaració de la Penya del Moro com a Bé Cultural d’Interès Nacional és un reconeixement merescut a la seva importància històrica. Per a la comunitat de marxa nòrdica, representa una oportunitat única per explorar i gaudir d’un dels tresors culturals i naturals més destacats de Sant Just Desvern. La combinació de paisatges naturals, vistes espectaculars i un ric patrimoni històric fa d’aquest lloc una destinació imperdible.

Tota la marxa nòrdica de Collserola

 T’interessa saber més sobre la marxa nòrdica a la Penya del Moro i altres rutes a Collserola? Subscriu-te al nostre newsletter per no perdre’t cap detall sobre les nostres activitats i descobrir més sobre aquestes joies culturals i naturals. 

* indicates required
Tres persones a contrallum al mirador de la penya del moro