Explorar els Balcons de Montserrat a través de la marxa nòrdica és submergir-se en una combinació perfecta d’història i natura. Recentment, vam tenir l’oportunitat de viure aquesta experiència única a la localitat d’Abrera, amb un recorregut de 9 km que va superar totes les expectatives.

El nostre itinerari va passar per la riera del Morral del Molí, una zona inundable que va posar a prova la nostra habilitat i equilibri. Creuar aquesta riera diverses vegades va ser un desafiament emocionant, permetent-nos gaudir de la bellesa natural d’Abrera en tota la seva esplendor. El paisatge, amb el seu so tranquil·litzador d’aigua corrent i el cant dels ocells, va ser una delícia per als sentits.

Però el veritable punt àlgid de la nostra aventura va ser la visita al Castell de Voltrera. Aquesta fortificació medieval, plena de misteris i història, va ser el marc perfecte per aprofundir en el nostre patrimoni cultural. Acompanyats per dos arqueòlegs, vam descobrir les investigacions recents que s’estan realitzant en el castell i les seves edificacions adjuntes. Aquesta immersió en la història va enriquir notablement la nostra experiència.

La sortida als Balcons de Montserrat no va ser només una oportunitat per practicar la marxa nòrdica, sinó també per connectar amb la història i la natura d’una manera única. A Bendhora, creiem que cada sortida és una oportunitat per descobrir, aprendre i créixer. I aquesta excursió als Balcons de Montserrat d’Abrera ha estat una demostració perfecta d’això. Us animem a unir-vos a les nostres pròximes aventures, on cada pas és una nova història per descobrir.

foto del grup de marxa nòrdica a la riera del morral del molí

No et vols perdre els altres Balcons?

Subscriu-te al nostre butlletí per assabentar-te de totes les nostres activitats i descobrir moltes coses de la marxa nòrdica…

* indicates required