En el marc de la proposta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat per descobrir els “Set Balcons de Montserrat”, la nostra jornada de marxa nòrdica ens va portar al cinquè balcó situat a Castellví de Rosanes.

El Recorregut:

Sortint de l’aparcament, vam començar la nostra ruta dirigint-nos cap a la cabana de pedra seca, una mostra impressionant de l’arquitectura tradicional i la saviesa constructiva de la zona. Aquesta primera parada va ser una finestra al passat rural de Castellví de Rosanes, connectant-nos amb les arrels de la terra.

Continuant el nostre camí, vam passar per la Font de la Saborida, un lloc emblemàtic que ens va oferir una visió de la importància de l’aigua en aquesta regió.

Les ruïnes de Can Perico van ser la nostra següent parada, un lloc on el temps sembla haver-se aturat. Aquestes restes ens van parlar de la història i els canvis que ha experimentat la regió al llarg dels anys.

Els miradors de Castellví de Rosanes van ser els següents en el nostre itinerari. Des d’aquests punts privilegiats, vam gaudir de vistes panoràmiques que ens van permetre contemplar la localitat i els seus voltants des de diferents perspectives.

Els Balcons de Montserrat:

El primer Balcó de Montserrat que vam visitar va ser el situat al bosc municipal, un lloc  amb una vista espectacular de la muntanya de Montserrat. Després, vam dirigir-nos cap al balcó situat a l’entrada del nucli antic, a la part baixa de l’Av. Mare de Déu de Montserrat. Aquest segon balcó va ser el punt final perfecte per a la nostra ruta, oferint-nos una vista majestuosa de Montserrat i tancant amb clau d’or la nostra jornada.

La nostra experiència recorrent el cinquè dels “Set Balcons de Montserrat” a Castellví de Rosanes ha estat una jornada plena de descobriments. Aquesta iniciativa del Consorci de Turisme del Baix Llobregat no només ens ha permès gaudir de la marxa nòrdica, sinó també descobrir racons molt a prop de casa que desconeixiem. Amb cada balcó visitat, ens apropem més a completar aquesta meravellosa ruta que ens revela la bellesa única de Montserrat i els seus voltants.

Mirador Castellví de Rosanes

No et vols perdre els altres Balcons?

Subscriu-te al nostre butlletí per assabentar-te de totes les nostres activitats i descobrir moltes coses de la marxa nòrdica…

* indicates required