Increïble experiència a Roding!

Els dies 16 i 17 de juny part de l’equip de Bendhora ens hem desplaçat fins a Roding (Alemanya) per competir al  primer campionat d’Europa mitja marató de marxa nòrdica i a la copa d’Alemanya de marxa nòrdica.

CAMPIONAT D’EUROPA

Dissabte era el dia del campionat d’Europa on participaven tres dels nostres: el Tony, l’Emilio i el Sergi. A les 9:00 tots tres estaven a la línia de sortida envoltats dels millors marxadors del món! Hi havia nervis, il·lusió i ganes de començar els 21 quilòmetres de la prova.

El circuit, de 3 quilòmetres era una combinació d’asfalt i pista forestal enmig d’un bosc preciós. Al que tots els participants havien de fer 7 voltes per completar els 21 quilòmetres.

Compte enrere… i comença la cursa a un ritme brutal! L’alemany Wolfgang Scholz comença liderant la cursa seguit de molt a prop del polonès Karol Stiller i del nostre Tony!

El grup de més de 100 participants s’estira i els de davant segueixen marxant un ritme molt fort. Al grup capdavanter s’hi afegeixen el francès Melvin Oluwagbemi i altres corredors alemanys i polonesos.

Després de 2h19’40’’ creuava la línia de meta el polonès Karol Stiller, seguit de Wolfgang Sholz (2h22’06’’) i de Melvin Oluwagbemi (2h24’14’’). En categoria femenina va guanyar la polonesa Mariola Pasikowska (2h33’33’’) seguida de la rusa Evgenia Pukhtiy (2h35’36’’) i de la també polonesa Marzena Spychała (2h36’49’’).

Finalment els nostres van quedar:

– Tony Vázquez: 5è classificat de la general amb un temps de 2h27’11’’.  CAMPIÓ de la categoria M40

– Sergi Garcia: 17è classificat de la general amb un temps de 2h37’26’’ 4rt de la categoria M30

– Emilio Gómez: 31è classificat de la general amb un temps de 2h41’32’’ 4rt de la categoria M40

Compartim l’enllaç on podreu veure la classificació general amb tots els temps parcials: https://www.trackmyrace.com/en/running/event-zone/event/maximum-table/1em-hm-nw-4intl-dm-10km-nw-14-muehlbauer-spendenlauf/results/-9537eb59fd/expanded/

 

CAMPIONAT D’ALEMANYA

El diumenge era el torn de les noies de Bendhora que es van apuntar a competir en la cursa de 10km. Va ser una cursa ràpida que va guanyar l’alemany Wolfgang Sholz amb un temps de 1h00’35’’. En categoria femenina va guanyar la italiana Daniela Basso amb un temps de 1h06’55’’.
Les nostres noies van fer aquests temps:

  • Davínia Carrillo 1h17’42’’
  • Carme Roig 1h19’02’’
  • Sara Manglano 1h22’00’’
  • Vanessa López 1h22’44’’
  • Teresa Espelt 1h29’00’’

També compartim l’enllaç on podreu veure la classificació general amb tots els temps parcials: https://www.trackmyrace.com/en/running/event-zone/event/1em-hm-nw-4intl-dm-10km-nw-14-muehlbauer-spendenlauf/results/-f272932af9/

 

DANKE RODING!

Des de Bendhora només podem donar les gràcies a tota la gent de Roding per l’acollida que vàrem tenir. Ha sigut una experiència única i genial! Ha sigut un plaer poder compartir aquest cap de setmana amb vosaltres i tota la família d’aquesta gran competició!

Danke!!!

BENDHORA TEAM

Per últim, des de Bendhora també volem agrair l’experiència als companys de viatge. És un orgull immens per nosaltres que gent com vosaltres vulgueu portar la samarreta de Bendhora pel món! Mai us estarem prou agraïts per tots els moments compartits, les rialles, les abraçades i les paraules d’ànims.

Moltes, moltes i moltes felicitats Tony pel resultat obtingut!! Sabem que has entrenat molt per aconseguir-ho! Ets un gran esportista però encara ets una millor persona!

i també moltes felicitats a tots pels vostres temps!! Sou una passada!!!!

Gràcies a vosaltres Bendhora és una família d’apassionats de la marxa nòrdica!