Després del que hem viscut aquest matí, tots nosaltres portarem un trosset de Girona dins nostre i no podrem evitar que se’ns escapi un somriure en recordar els moments que hem viscut plegats davant de Fontajau.

Magnífica cursa organitzada per Nordic Walking Girona on hem pogut gaudir de la marxa nòrdica de competició d’alt nivell!

5km

A la cursa de 5,2km hem tingut 3 representants de Bendhora: la Sara, la Devi i el Sergi. Ha sigut una cursa molt ràpida on en Piotr i la Tetiana han liderat la cursa de principi a fi. Del nostre equip la Davínia ha aconseguit una tercera plaça a la classificació general, la Sara una merescudíssima segona posició en la seva categoria i el Sergi ha aconseguit una segona posició de la general després d’una bonica lluita amb el Nacho de l’equip de Grazalema.

10km

A la cursa de 10km també hem tingut representació de Bendhora en categoria femenina i masculina. Les nostres noies han estat genials! Per algunes era la primera cursa de marxa nòrdica i no ho semblava, d’altres han superat el seu millor temps i fins i tot hem tingut el podi de la Mònica en la seva categoria!
Moltes felicitats Manuela, Marta, Lali, Conxita, Carme, Mònica i Teresa per la gran cursa que heu fet!

Els nostres nois també han fet un gran paper en la cursa de 10km, el Josep Maria ha debutat en el món de la competició per la porta gran, el Carles ha fet una grandíssima cursa i el Marc, el nostre entrenador, ha aconseguit una boníssima tercera plaça en la seva categoria!

21km

La cursa llarga ha sigut espectacular! Tot i els quilòmetres que havien d’afrontar, els competidors han sortit tots a un ritme molt fort i els 5 valents de Bendhora que s’han atrevit amb la distància més llarga han acabat la cursa en menys de 3 hores!
Enorme 3a posició de la general de la Carme Roig que ho ha donat tot en l’última volta al circuit! També molt meritòria la 5ena posició de la general (3r de la categoria) de l’Emilio amb un temps estratosfèric! També ha fet la seva millor marca personal l’Erik!
I encara més impressionants les curses de la Sílvia i la Vanessa que també han aconseguit podis en les respectives categories!

Moltes, moltes, moltes felicitats!

Des de l’equip de Bendhora volem felicitar a tots els participants d’aquesta prova ja que l’ambient ha sigut fantàstic en tot moment i especialment volem felicitar a tot el nostre equip! Sou genials i és meravellós veure com supereu tots els reptes que us proposeu!!

Gràcies i Enhorabona!

Volem acabar donant les gràcies i felicitant a Nordic Walking Girona per la gran feina que han fet aquest cap de setmana organitzant un esdeveniment de marxa nòrdica excel·lent. Moltes felicitats i moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible!

Ens tornarem a veure!