Cursa èpica sota la pluja a Alzano Lombardo. Més d’un any després hem tornat a competir i com és habitual en nosaltres ho hem fet sota la pluja. I d’aquí el nom d’aquest article “gara bagnata, gara fortunata”, frase que ha adaptat l’speaker de la cursa enlloc de “sposa bagnata, sposa fortunata”.

Aquest cap de setmana un grup de 10 persones de l’equip de competició de Bendhora ens hem desplaçat a la localitat italiana d’Alzano Lombardo per participar a la primera edició de la Nordic Walking Agonistico – Circuito International Golden Cup. La cursa constava de dues modalitats, la de 5km i la de 10km. L’equip de Bendhora ha participat a la modalitat de 10km, amb cinc representants femenins i quatre masculins.

A les 10h del matí d’aquest diumenge els membres de l’equip estàvem a punt per començar l’escalfament quan una forta tempesta ha afegit una dificultat extra a la cursa. Entre que plovia a bots i barrals i que el terreny era aquest cop l’asfalt, l’exigència d’aquesta competició no era poca. I no hem pogut quedar més satisfets!

Aquests han estat els nostres temps a la competició:

  • Sergi Garcia: 1h10’47’’
  • Erik Rühling: 1h22’09’’
  • Davínia Carrillo: 1h23’32’’
  • Montserrat Esteve: 1h30’16’’
  • Sebastià Cabré: 1h31’01’’
  • Mònica Ventura: 1h31’50’’
  • Conxita Martínez: 1h34’08’’
  • Pep Barberà: 1h37’08’’
  • Teresa Espelt: 1h39’39’’

A la tarda es va fer l’entrega de premis tant per la classificació absoluta com per les diferents categories. La Montserrat ha quedat primera classificada de la categoria de 70-79, la Davínia i el Sergi primers de la categoria 30-39, la Mònica tercera de la categoria 50-59 i a més a més la Davínia tercera de la general. Una menció especial al premi “Mola Mia” que hem rebut els membres de Bendhora per ser l’equip més nombrós que participava i pel bon rotllo que despreníem.

Aprofitem per donar les gràcies a l’organització de la cursa que va demostrar professionalitat però sobretot que ens va cuidar moltíssim en tot moment. I a l’Yves que no va poder participar a la cursa però que va ser el nostre fotògraf oficial i un membre més de l’equip.

Les sensacions després de tant de temps sense competir han estat més que positives, estem preparats per molt més i ja esperem amb ganes la següent cursa!

Grazie mille a tutti!