El proper 17 de gener estarem presents a la Cursa marxa nòrdica 2 Turons de Moià. Aquesta serà la 7ena edició de la caminada i marxa nòrdica  que es fa conjuntament amb cursa de muntanya i cursa de canicros.
Aquest any per primera vegada hi col·laborem des de Bendhora aportant uns bastons KV Garda per fer un sorteig i també anem a participar-hi.

Des de Bendhora seguim amb ganes d’entrar en el món de la marxa nòrdica competitiva i per això, després de participar a la cursa de camins al Bac el passat setembre volem començar l’any participant en aquesta prova amb tants anys d’experiència. Aquesta és una prova que no és específica de marxa nòrdica i que no compta amb la presència de jutges per controlar que la tècnica sigui la correcta, però és una magnífica oportunitat per trobar-nos amb diferents walkers d’arreu de Catalunya i seguir adquirint experiència en aquest àmbit tant poc treballat a casa nostra.

El recorregut d’aquest any és de 10,7 quilòmetres amb 268 metres de desnivell acumulat i és gairebé tot per camins i corriols.

A continuació podreu veure el recorregut:

Si us hi voleu inscriure és molt fàcil! Només cal que entreu en aquest enllaç: Inscripció Cursa marxa nòrdica 2 Turons de Moià

També compartim amb vosaltres el link de la pàgina: 2 Turons

A més a més, per tots els nostres seguidors de la pàgina de Facebook fem un sorteig d’una inscripció a la cursa marxa nòrdica 2 turons de Moià! Únicament heu d’entrar al nostre Facebook, compartir la imatge del sorteig i explicar perquè voleu venir a Moià!

Des de Bendhora esperem que us animeu a participar en aquesta prova i que tots plegats gaudim d’un magnífic dia de marxa nòrdica a Moià!