Avui 7 de gener estem a un mes de la celebració del 4rt aniversari Bendhora i com ja és tradició pugem al Tibidabo! Com cada any és una activitat festiva per celebrar que portem 4 anys de marxa per tot Catalunya, acumulant més de 2.000 quilòmetres en el darrer any en més de 300 activitats.

La pujada al Tibidabo és una activitat gratuïta per a tots els que heu vingut alguna vegada a fer marxa nòrdica amb nosaltres. Les places són limitades i cal que reserveu la vostra plaça a partir d’avui a través d’aquest enllaç: INSCRIPCIONS 4RT ANIVERSARI BENDHORA

Com veureu, per accedir a l’activitat el sistema us demanarà una contrasenya que podeu aconseguir demanant-la per whatsapp, mail o preguntant a qualsevol de les nostres activitats.

aniversari

El punt de trobada pel 4rt aniversari Bendhora serà al Pla dels maduixers (el km 0 del passeig de les Aigües) i farem un recorregut circular per pujar fins al mirador del Tibidabo.  Aquest any farem el mateix itinerari que en la primera edició de l’aniversari, és un camí de gairebé 8 quilòmetres i 280 metres de desnivell acumulat.

En finalitzar el recorregut, igual que en altres edicions farem un sorteig gràcies a la col·laboració de diferents empreses que anirem anunciant al llarg d’aquest mes a través de la nostra pàgina i les xarxes socials.

Aquesta activitat tindrà lloc dins del Parc de Collserola, és un espai de 8.259 hectàrees que gaudeix de protecció oficial des de 1953 i l’any 2010 va ser declarat parc natural per la Generalitat de Catalunya.

Collserola és considerat el pulmó de l’àrea metropolitana de Barcelona i el seu valor ecològic és molt important, per aquest motiu a continuació us deixem els consells de bones pràctiques del parc per tal que l’impacte de la nostra activitat sigui el menor possible. (Feu clic en les imatges per veure-ho en gran).

bonespractiques1      bonespractiques2

Totes les fotos i publicacions a les xarxes socials que fem sobre el 4rt aniversari Bendhora aniran acompanyades amb el hastag #BENDHOR4. Us animem a que les compartiu a les xarxes socials amb el mateix hastag per tenir un recull amb totes les imatges del dia!

El 4rt aniversari Bendhora és una festa per a tots els que ens heu acompanyat en algun moment al llarg d’aquests 4 anys! Esperem poder comptar amb vosaltres!!

RECORDEU QUE LES PLACES SÓN LIMITADES!