Intens cap de setmana de marxa nòrdica amb activitats a Collserola i a Valls on han participat més de 30 persones.
Dissabte al matí un total de 17 persones van participar a la matinal de marxa nòrdica. A primera va tenir lloc la sessió d’iniciació on una desena de participants van aprendre les primeres nocions de la tècnica.
Després, amb la incorporació de més persones es va realitzar un recorregut de poc més de vuit quilòmetres per la Serra de Collserola. Aquesta setmana l’itinerari que vàrem seguir ens va portar fins al Coll de la Ventosa, el camí de Cerdanyola, el Forat del Vent i la masia de Can Ferrer abans de tornar a baixar a la ciutat per el camí de Sant Llàtzer.
Compartim un enllaç del nostre perfil a Endomondo on podreu veure el recorregut: Matinal 9 de gener

Diumenge, juntament amb el Patronat d’Esports de Valls van tenir lloc dues activitats. A primera hora una dotzena de persones es va iniciar a la marxa nòrdica amb una classe pràctica a les instal·lacions del Fornàs.

A continuació de la sessió d’iniciació va tenir lloc la sortida programada per aquest mes fins a Masmolets. L’itinerari circular de poc més de deu quilòmetres va resultar idoni per la pràctica de la marxa nòrdica i acabar d’assolir la tècnica apresa durant la sessió d’iniciació. En poc més de dues hores els dotze participants a la caminada van completar el recorregut en un dia perfecte per gaudir de les activitats en el medi natural.

 

La propera activitat programada conjuntament amb el Patronat d’Esports de Valls és el 13 de febrer i el recorregut previst és des de Vila-rodona fins a Santes Creus amb un itinerari circular de tretze quilòmetres.

Des de Bendhora volem agrair la participació de les més de 30 persones que han vingut a fer marxa nòrdica amb nosaltres i esperem tornar-nos a trobar ben aviat!