Fa una setmana l’Emilio Gómez va participar a la primera prova de la Copa d’Espanya de marxa nòrdica, avui publiquem la crònica que ens ha escrit:

I PROVA COPA D’ESPANYA MARXA NÒRDICA 2018

El passat 21 d’Abril es va celebrar a la localitat de Elburgo (Àlava) la primera prova ese la copa d’Espanya del 2018.

Els guanyadors de la categoria m   asculina van ser:

1er PABLO ARIZA
2on AGUSTÍN URRETABIZKAIA
3er DAVID RAEZ

A la categoria femenina van ser:

1era ARANTXA PINEDO
2ona MARIJO VILLALBA
3era SANDRA RIBES

Arribava a aquesta prova amb molta emoció, nervis i il.lusió, ja que era la primera vegada que participava en una prova oficial.

Sabia que era una prova dura, ja que, tot i que faltaven alguns, hi participaven els millors marxadors d’Espanya.

La meva inexperiència en proves d’aquesta distància va fer que no dosifiqués bé les meves forces des del començament, i això ho vaig pagar uns kilòmetres més endavant. Tot i això, vaig acabar content amb la classificació, dinovena posició en la general masculina, vuitè en VAM i, el més important: sense cap amonestació.

Encara que vaig trobar a faltar els meus companys d’equip, vaig gaudir molt. Hi havia un ambient molt càlid entre tots els marxadors, donant-nos ànims els uns als altres quan va ser necessari.

Personalment, un dels millors moments va ser l’arribada a la meta, amb les felicitacions d’altres participants. Una menció especial la mereix el poble de Elburgo, una gent entregada a la marxa nòrdica i de qui m’emporto unes paraules que romandran en el meu record…. “!venga pirata!”

Gràcies a tots els que m’heu ajudat a gaudir d’aquesta experiència.

Emilio J Gómez

Felicitats!

L’equip de Bendhora només podem que felicitar-te per la cursa que vas fer i el bon resultat obtingut. Aquest dissabte més marxa a Elche!