MAMACLINIC

Avui hem col·laborat en la primera caminada solidària Mamaclinic organitzada per l’Associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama, amb la col·laboració de l’Associació Save the MamaXemio i l’Associació Gamis, i amb el suport de l’Hospital Clínic de Barcelona.

La jornada d’avui constava d’una caminada per la zona del pantà de Vallvidrera i la font de la Budellera i en finalitzar es feien diferents tallers sobre salut, alimentació, esport, habits saludables, etc.

Nosaltres hem aportat el nostre granet de sorra fent un taller de marxa nòrdica on hem tingut la col·laboració del Rubèn Jordan (instructor de marxa nòrdica, fisioterapèuta i professor de Ioga), amb la Laura Pacheco (Fisioterapèuta i practicant de marxa nòrdica) i la Silvia Farràs (practicant de marxa nòrdica). Moltes gràcies als tres per compartir l’experiència amb Bendhora!

Compartim amb vosaltres algunes de les fotos que hem fet i us animem a que entreu a  https://www.ticketea.com/entradas-carrera-i-caminada-pas-a-pas-amb-el-cancer-de-mama/ abans del dia 22 per a que compreu una entrada de km 0 per col·laborar.

Igualment, aprofitem per felicitar als organitzadors per la jornada d’avui i agraïr que contessin amb Bendhora per fer el taller de marxa nòrdica! Ens veiem l’any vinent a la segona edició!