Ahir a la nit la Carme Roig ens va fer arribar la seva crònica de la cursa de Tiurana. La compartim amb tots vosaltres:

Aquest cap de setmana he participat en la segona edició de marxa nòrdica, circuit de l’Obaga, celebrada a Tiurana (Lleida) i, casualment, també era la meva segona participació en una cursa.
El dia s’ha llevat amb boira ploranera, la temperatura freda i la pluja amenaçava amb aparèixer. Així ho ha fet: nervis per decidir amb què caminàvem; ens posàvem el cangur o no; una, dues o tres samarretes; tindrem calor; no transpirarem tan tapats,….. mentre creixia el meu neguit per posar-me a caminar.
Primer reconeixement del traçat!!!! Mare meva quin fangar!! Les herbes massa altes, el terra irregular però tant m’era, jo volia començar el nou repte. I al crit de “ja!!”, tot el meu cos s’ha tensat i com una màquina ben engranada, ha començat a marxar.
La pluja em mullava però la fredor de l’inici anava desapareixent; gas, gas ,gas, mà enrere, contra rotació, obre la mà, no la giris…, les paraules que en Marc i en Sergi ens repeteixen contínuament m’acompanyaven com un ressó una volta rere una altra i això, s’hi sumava les ganes de tornar-me a superar, d’assolir el repte d’acabar i sobretot, com diu un gran i molt estimat amic meu, fer-ho gaudint!!!
I he gaudit, no només de la cursa i no només per acabar-la, he gaudit perquè al costat hi tinc un grup de persones canyeres, marxoses, nobles, divertides i sobretot, molt bona gent, que saben arrencar-me somriures tot entrenant i amb les que compartir kilòmetres es tradueix en alguna cosa més que caminar: compartir una bona amistat. Gràcies gent de Bendhora per aparèixer del no- res i convertir-vos en el meu tot!!!

MOLTES FELICITATS CARME!

Primer de tot, gràcies per compartir la teva crònica amb nosaltres i segon moltes felicitats per la súper cursa de diumenge! Una segona posició molt merescuda! i gràcies per tots els bons moments compartits amb tota la gent de Bendhora!