Circuit de l’Obaga a Tiurana

Avui s’ha celebrat  dins del Circuit de l’Obaga a Tiurana la primera cursa de marxa nòrdica de l’any a Catalunya. Les condicions meteorològiques no han ajudat gaire ja que ha plogut durant tota la cursa i el circuit ha quedat enfangat. Tot i això 20 persones estaven preparades a la linía de sortida en el moment de començar la cursa.

El circuit consistia en donar voltes al camp d’aviació del poble fent uns 750 metres per volta fins a finalitzar un total de 10 voltes. Degut a les condicions del terreny ha sigut una cursa lenta, sobretot les últimes voltes on apart del cansament dels participants s’ha notat que el terra no estava en les millors condicions provocant algunes relliscades.

La cursa ha estat liderada en tot moment per l’Emilio Gómez (Bendhora) que poc a poc s’ha distanciat dels seus perseguidors fins aconseguir més de 3 minuts sobre el segon classificat. En la categoria femenina la cursa l’ha liderat la Marta Solans (NordicSúria) que ha aconseguit més de 2 minuts d’aventatge respecte la segona classificada.

CLASSIFICACIÓ

Categoria Femenina:

1ra: Marta Solanas (NordicSúria)  56’41.7
2na: Carme Roig  (Bendhora) 58’40.5
3a: Maria Marminyà (Unió Excursionista Sabadell) 59’46.3

Categoria Masculina:

1r: Emilio Gómez (Bendhora) 51’16.3
2n: Josep Leal (NordicSúria) 56’41.7
3r: Joan Casarramona (Nordic Walks) 57’03.7

Podeu veure la resta de la classificació aquí: CLASSIFICACIÓ MARXA NÒRDICA TIURANA

Reglament INWA

Durant tota la cursa un equip d’àrbitres ha vetllat per assegurar-se que es complia el reglament de competició. El nivell dels participants ha sigut molt bo tot i les condicions del terreny. Finalment però, al llarg de la prova s’han tret 8 targetes blanques (no penalitzen) i dues de grogues (penalitzen 2 minuts).

Gràcies Tiurana!

Des d’aquí volem donar les gràcies al Circuit de l’Obaga per creure en la marxa nòrdica i fer-nos lloc per fer una competició. Com sempre l’organització ha sigut de 10!! Gràcies Miquel i Laia i la resta de l’equip per tota la feinada de més que heu fet per a que la prova de marxa nòrdica fos un èxit. Esperem retrobar-nos l’any vinent!!

Més cròniques: