Crònica de la Primera Prova de la Copa Catalana de Marxa Nòrdica a Valls

Aquest diumenge 2 de juny, la ciutat de Valls ha estat el punt de trobada per a la primera prova de la Copa Catalana de marxa nòrdica. Amb un ambient vibrant i un dia assolellat, l’esdeveniment ha estat un èxit rotund gràcies a l’Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya, amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports de Valls. A continuació, us explico tots els detalls d’aquesta jornada memorable.

Felicitacions i Agraïments

Primer de tot, vull felicitar l’Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya i el Patronat Municipal d’Esports de Valls per l’excel·lent organització de la prova. No podem oblidar la increïble tasca dels voluntaris, que amb el seu entusiasme i energia han fet que tot rutllés com una seda. I, per descomptat, un agraïment especial als patrocinadors, que amb el seu suport han fet possible que aquest esdeveniment tingués lloc. Sense vosaltres, res d’això hauria estat possible. Gràcies per la vostra contribució inestimable.

L’Equip de Bendhora: el Tsunami taronja

L’equip de Bendhora ha fet una aparició espectacular a la prova, amb més de 25 participants. Cada un d’ells ha arribat amb les seves pròpies metes i ambicions, preparats per donar-ho tot després d’una temporada d’entrenaments intensos. La dedicació i el treball dur han estat claus per aconseguir uns resultats excepcionals.

Estem immensament orgullosos d’anunciar que l’equip de Bendhora ha aconseguit 5 dels 6 podis possibles, un èxit rotund que demostra la nostra força i determinació. En la categoria masculina, hem fet un ple absolut, ocupant les tres primeres posicions. Aquesta fita ens omple de satisfacció i ens motiva a seguir millorant dia a dia.

En la categoria femenina, les nostres corredores han brillat amb força, aconseguint la segona i tercera posició. Això no només reflecteix el talent i la dedicació de les nostres atletes, sinó també l’esperit de superació que tenen.

Si vols veure les classificacions completes, fes clic aquí.

Preparant-nos pel Campionat de Catalunya

No ens aturem aquí. Després d’aquesta primera prova exitosa, l’equip de Bendhora continua entrenant amb intensitat i passió, posant la mirada en el proper gran repte: el Campionat de Catalunya de marxa nòrdica. Aquest esdeveniment tindrà lloc el 29 de juny dins del Garmin Festival a la Vall de Boí, un escenari incomparable per demostrar novament la nostra vàlua.

Estem més motivats que mai i treballant de valent per arribar en la millor forma possible. El nostre objectiu és seguir gaudint de la marxa nòrdica de competició. Sabem que amb el suport i l’esforç de tot l’equip, aconseguirem noves fites.

Moltes gràcies a tots els membres de l’equip per la vostra dedicació i compromís. És un autèntic honor formar part d’aquest grup de persones tan increïbles. Junts som imparables!

Moltes gràcies a tots els membres de l’equip per la vostra dedicació i compromís. És un autèntic honor formar part d’aquest grup de persones tan increïbles. Junts som imparables!

podi copa catalana de valls

Fotografies: Mònica Sistac