Arran de les noves mesures de restricció de l’activitat i la mobilitat aprovades pel PROCICAT i anunciades el passat dijous pel Govern, l’equip de Bendhora, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, ens veiem obligats a adaptar la nostra programació d’activitats esportives. És per aquest motiu, que totes les activitats presencials seran substituïdes per activitats online fins el moment que tinguem la seguretat que es poden realitzar activitats a l’aire lliure.  L’objectiu d’aquesta nova programació és que tots puguem seguir fent activitat física de manera controlada i segura, ja que estem convençuts que l’esport és part de la solució davant d’aquesta pandèmia.

Aqueta nova programació combinarà sessions online amb activitats a l’aire lliure que podreu fer de manera individual (o amb el vostre grup bombolla). Esperem que us agradin les propostes i sobretot que us siguin útils per mantenir una bona condició física.
L’equip de Bendhora estem pendents de rebre una resposta per part de la Generalitat per aclarir dubtes sobre la viabilitat de fer marxa nòrdica a l’aire lliure amb grup. Tant bon punt tinguem aquesta resposta adaptarem la programació d’activitats per aportar-vos les millors activitats possibles.
Podeu veure la nova programació a www.bendhora.com/novembre2020

#semprehisom