Dissabte i diumenge marxa nòrdica a Esplugues i Alella

Aquest passat cap de setmana les activitats de marxa nòrdica no van parar a Bendhora.

Aquest dissabte, tot i els dubtes per la inestabilitat meteorològica, 20 valents i valentes van venir a les 10h al poliesportiu de les Moreres d’Esplugues de Llobregat per realitzar una segona sessió de Marxa Nòrdica. en aquesta ocasió vam realitzar una ruta urbana, la ruta 2 dels camins saludables d’Esplugues de Llobregat. Aquesta ruta ens va fer passar pel Parc de les Esplugues, parc del Pou d’en Fèlix, parc de la Solidaritat, parc de Can Vidalet i el parc dels Torrents.
Aquesta activitat està dintre de la programació de sortides de marxa nòrdica conjunta amb l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat que va començar el passat 11 de març amb una primera sessió d’iniciació a la marxa nòrdica.

Marxa nòrdica Esplugues de Llobregat

Diumenge Tast’n’walk Alta Alella

L’endemà va tenir lloc una nova edició del Tast’n’walk, aquesta vegada juntament amb el Celler Alta Alella on un grup de 10 persones va poder fer una passejada de marxa nòrdica entre vinyes i degustar productes del celler. Durant el recorregut, els participants van poder aprendre els primers passos de la tècnica diagonal de la marxa nòrdica i també alguns dels secrets de com es cuiden les vinyes del celler Alta Alella. Finalment van poder visitar les instal·lacions del celler.