Segon i últim Tast’n’walk amb calçotada de la temporada

Aquest diumenge ha tingut lloc el segon Tast’n’walk amb calçotada de la temporada al Celler Cal Lluïsot de Bonastre. Igual que el mes passat una desena de persones han pogut viure l’experiència de combinar la marxa nòrdica entre vinyes amb una calçotada autèntica.

Els participants es van trobar a quarts de dotze del matí a Bonastre, al Baix Penedès, van agafar els bastons de nòrdic walking i després d’una primera copa d’un còctel especial del Sebastià es van posar en marxa camí de la Pallissa on es realitzava el primer tast de vins amb un maridatge. Tot seguit i després de caminar uns 3km, els esperava un altre tast, aquesta vegada amb formatges en oli del propi molí del Sebastià. El dia primaveral que ha fet aquest diumenge ha sigut ideal per allargar una mica el tast de formatges i vins a la zona del mirador.

Després de caminar una mica, arriba el moment  de la calçotada a la masia! Abans de començar i mentre es coïen els calçots, un tast d’olis aromàtics i embotits del poble per obrir la gana. Tot seguit, començava la calçotada davant de la Masia. Calçots, carns i vi acompanyats d’un magnífic sol!

Després calia pair el dinar i caminant van arribar fins al Celler, on després de fer postres, els participants van poder visitar les tines i fer algun tast “extra”.

L’activitat finalitzava a la botiga de Cal Lluïsot on es podien comprar, vins, olis i vinagres.