La Barcelona Magic Line 2016 és una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables com: ajuts socials, pisos d’inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i recerca. i Aquest any, i després de l’èxit de participació l’any passat, Bendhora organitza un equip per participar a la Barcelona Magic Line 2016.

Aquesta és la tercera edició de la Barcelona Magic Line i l’objectiu és millorar els resultats obtinguts els anys 2014 i 2015 i per això és necessari tota l’ajuda possible! Podeu trobar tota la informació sobre aquesta activitat a la pàgina web oficial de la Barcelona Magic Line

El proper 28 de febrer de 2016 tindrà lloc l’acte central de la Barcelona Magic Line 2016, què és una caminada popular per Barcelona. Des de Bendhora hem fet un equip per participar a la distància de 10km, amb un recorregut que va des de Plaça Espanya fins a la Catedral de Barcelona passant per Montjuic.

Apart del repte esportiu, que en el nostre cas és fer els 10km fent marxa nòrdica també tenim el repte solidari, per això us animem a tots a que entreu a la pàgina del nostre equip i ens ajudeu a assolir l’objectiu solidari amb un donatiu.

Si vols venir a fer marxa nòrdica amb nosaltres has de ser ràpid ja que les places s’esgoten ràpid! Per inscriure’t et demanem que facis un donatiu a la pàgina del nostre equip i tot seguit ens enviïs un correu electrònic a info@bendhora.com amb el teu nom complet, número de DNI, any de naixement i codi postal.

Si el 28 de febrer no pots venir no pateixis! Pots col·laborar igualment en la Barcelona Magic Line 2016. Per fer-ho pots fer el teu donatiu a la pàgina del nostre equip o estar al cas de les activitats que farem amb Bendhora per recollir fons.

Per entrar a la pàgina de l’equip Bendhora feu click aquí