Aquest és el segon any consecutiu que INWA  escull Barcelona per fer la seva convenció anual. Aquest cap de setmana es va celebrar la INWA Convention Barcelona 2015 on instructors i coach de marxa nòrdica d’arreu del món es van reunir a Barcelona per compartir experiències i aprendre diferents coses sobre la marxa nòrdica.

Durant l’intens cap de setmana de la INWA Convention Barcelona 2015 es van succeir diferents tallers per treballar diferents aspectes de la marxa nòrdica. El programa va tenir tallers com per exemple el que va ser impartit per els representants grecs Efi Karatopuzi i Nikos Tolios anomenat “Circuit Training the NW way”  on ens proposaven diferents exercicis de tonificació muscular per fer amb els bastons de marxa nòrdica. També van ser molt interessants els tallers impartit conjuntament per Tina Arrakonski i Cristina G. Castro “Nordic walking – a fascia oriented movement?”, un altre taller de la Cristina orientant la marxa nòrdica a les pacients de càncer de mama o el taller de la Silvia Talana (Itàlia) “Dynamic Warm Down” entre molts d’altres. També, al llarg de la convenció, els diferents països participants van poder aportar diferents exercicis, jocs, test i altres valoracions relaciones amb la marxa nòrdica fet que va enriquir molt tota la convenció.

inwaconventionbarcelona2015_samarretes

Foto compartida al Facebook d’INWA Spain

La INWA Convention es va celebrar per segon any consecutiu a Barcelona. Sent la primera vegada que INWA repeteix ciutat al fer la seva convenció anual. Aquest fet és gràcies a la gran tasca que es fa des de INWA Spain per part de tots els companys. En conclusió, la INWA Convention Barcelona 2015 va ser una gran oportunitat per a tots els assistents per conèixer com es treballa la marxa nòrdica en altres llocs del planeta i les tendències més influents en el món de la marxa nòrdica. Ara només cal esperar per veure on es fa l’any vinent!

convencio2015