Nova activitat: Anem de marxa en transport públic

Anem de marxa en transport públic

 

Aquesta temporada volem descobrir nous camins per fer marxa nòrdica arreu de Catalunya. i per facilitar que tothom pugui venir amb nosaltres, anem de marxa en transport públic!

De setembre a desembre hem programat 5 sortides ben diferents.

Pantà de Can Borrell

La primera d’aquestes sortides tindrà lloc al Parc Natural de Collserola.pantacanborrell L’itinerari que comença i acaba al costat del velòdrom d’Horta serà de 15.5 quilòmetres aproximadament i ens portarà a visitar llocs com el forn ibèric de Sant adjutori, Can Borrell, el pantà de Can Borrell…

Podeu veure el recorregut i reservar la vostra plaça aquí:

Anem de marxa en transport públic: Pantà de Can Borrell

Ruta del Gurri

rutaguriiLa ruta del Gurri és un eix senderista que uneix Vic i Roda de Ter seguint el curs del riu Gurri. Des de Roda de Ter, seguirem per la ruta del Ter fins a Manlleu fent poc més de 20 quilòmetres.
Podeu veure el recorregut i reservar la vostra plaça aquí:

Anem de marxa en transport públic: Ruta del Gurri

Vall d’Olzinelles

La Vall d’Olzinelles és un petit racó del Parc del Montnegre i el corredorolzinelles que sortint des de
Sant Celoni ens permetrà veure magnífics boscos de fulla caduca i antigues masies com Can Draper. El recorregut que farem és de poc més de 10 quilòmetres seguint un sender local.
Podeu veure el recorregut i reservar la vostra plaça aquí:

Anem de marxa en transport públic: Vall d’Olzinelles

Puig D’Olorda

olordamapaEl Puig d’Olorda és un cim de 436 metres situat entre els municipis de Molins de Rei, Sant Feliu i Barcelona. Forma part del Parc natural de Collserola i està situat a la zona occidental d’aquest. Tot i que aquesta zona està força humanitzada l’excursió discorre per camins i corriols força interessants al llarg dels més de 17 quilòmetres que farem.

Podeu veure el recorregut i reservar la vostra plaça aquí:

Anem de marxa en transport públic: Puig d’Olorda

Castell d’Eramprunyà

Les restes del castell d’Eramprunyà són dalt d’una muntanya entreeramprunya penya-segats amb magnífiques vistes del delta del Llobregat i part del Garraf.  Està situat a l’interior del Parc Natural del Garraf, un espai natural de més de 12.000 hectàrees gestionat per la diputació de Barcelona.

Podeu veure el recorregut i reservar la vostra plaça aquí:

Anem de marxa en transport públic: Castell d’Eramprunyà

 

Si voleu venir de marxa en transport públic amb nosaltres ja podeu reservar places entrant als enllaços que us hem posat.

ATENCIÓ! Tots aquells que vinguin a les 5 sortides tindran un petit regal en finalitzar l’última sortida!