Novetat d’aquesta temporada! NW Fitness a Bendhora

Aquesta temporada volem anar més enllà amb les activitats de Bendhora i per això incorporem una nova variant de les sortides de marxa nòrdica que fem entre setmana, el NW Fitness!

nw fitnessA partir del mes d’octubre tindrem dos grups de NW Fitness a Barcelona.  Les sessions d’aquests grups seran dirigides per la nova incorporació de l’equip, el Marc López . Seran unes sessions amb una duració aproximada de 1h30 amb l’objectiu de complementar la marxa nòrdica amb diferents exercicis de tonificació muscular amb els bastons, exercicis per parelles i amb altres materials.

No facis el hàmster al gimnàs i posa’t en forma al medi natural!

Si no t’agrada tancar-te al gimnàs o això del running no està fet per tu aquesta és la teva activitat. Amb els grups de NW Fitness treballarem a l’aire lliure, en grup i de manera fàcil i divertida.

NW Fitness

Aquest octurbre obrirem dos grups de 10 places. L’horari dels grups serà els dilluns de 19h30 a 21h i els dimecres de 18h a 19h30.

Igual que amb els grups que tenim ara entre setmana també hi haurà diferents opcions a l’hora d’inscriure’s:

  • Quota mensual amb 1 sessió per setmana: 20€/mes
  • Quota mensual amb 2 sessions per setmana: 30/mes
  • Abonaments de 5 o 10 sessions: 40€ o 70€

També hem pensat en aquells que vulgueu combinar les sortides tradicionals amb els nous grups i tindrem una quota mensual “combo”:

  • 1 sortida + 1 sessió NW Fitness per setana : 30€/mes
  • 2+1 ( 3 activitats setmanals combinades com vulguis): 45€/mes

Com funcionarà l’activitat? a qui va dirigida?

Aquesta activitat està pensada per a que tothom que ja ha fet marxa nòrdica alguna vegada pugui fer-la. Adaptarem el nivell dels exercicis i la intensitat a les persones que vinguin al grup.

Però la millor manera per saber com serà aquesta activitat és venir a algun dels Tast NW Fitness que hem preparat aquest setembre a un preu molt especial!

nw fitness