Volta a Collserola

Aquest diumenge hem començat una de les noves propostes de Bendhora per aquesta temporada, la Volta a Collserola. Cada mes farem una etapa d’aquesta volta fins a completar els 100km necessaris per donar la volta al Parc.

 

Barcelona – Cerdanyola

La primera etapa, com no podia ser d’una altra manera, ha començat al costat del Velòdrom d’Horta (punt de sortida de molts dels nostres grups entre setmana) i ens ha portat fins a Cerdanyola després de visitar les fonts de Can Catà. Aquest espai del que en parlàvem fa poc en l’article de Secrets de Collserola, només es pot visitar el 1r i el 3r diumenge de cada mes i nosaltres hem pogut entrar per descobrir aquest raconet del parc de Collserola.

L’itinerari, de prop de 12 quilòmetres i un desnivell de 250 metres s’ha fet en 3 hores justes. A part de les fonts del Bosc de Can Catà, on hem parat a esmorzar, també hem passat per el Forat del Vent, la Serra d’en Ferrer i Santa Maria de les Feixes.

A continuació us deixem un petit vídeo amb el recorregut que hem fet:

 
 

2a etapa: Cerdanyola – Sant Cugat

El proper dissabte 6 farem la segona etapa entre Cerdanyola i Sant Cugat! Ja podeu reservar plaça!! Afanyeu-vos abans que s’acabin!