La Marató de Tv3

Com cada any l’equip de Bendhora hem volgut sumar-nos a la Marató de Tv3 fent allò que més ens agrada, marxa nòrdica! I com cada any, hem buscat altres entitats amb qui col·laborar per intentar aconseguir el màxim de participació i recaptació per la Marató.
Aquest any hem participat en 3 activitats!

Iniciació a la marxa nòrdica amb Putxet Sport

Disabte al matí prop de 20 persones van fer un tastet de marxa nòrdica a la zona del Putxet de Barcelona. El Marc, va fer una classe d’iniciació i després tots els participants van poder gaudir d’un recorregut de poc més de 4 quilòmetres enllaçant diferents parcs de la zona.

Marxa nòrdica a Sant Quirze del Vallés

Com cada any, el club Nordic Walks de Sant Quirze va organitzar una sortida de marxa nòrdica solidaria i aquest any ens hi hem sumat! Més de 100 persones es van reunir al punt de trobada per fer una marxa de prop d’onze quilòmetres! Va ser un matí genial! Felicitats Nordic Walks per l’organització!!

Sopar C.B. Valls

Per últim, per acabar el dissabte també vam col·laborar aportant un lot de material Kv+ per el gran sorteig que cada any organitza la comissió social del Club Bàsquet Valls

GRÀCIES

Moltes gràcies a tots els assistents a les activitats on hem col·laborat d’alguna manera!!