Cap de setmana a la Cerdanya

Aquest cap de setmana hem estat a la Cerdanya fent raquetes de neu i esquí de fons, en un cap de setmana increïble! Neu espectacular, paissatges únics i uns grups genials!

Raquetes de neu

Dissabte a les 9h30 del matí arribàvem a l’estació d’esquí de fons de Lles de Cerdanya  els primers valents del cap de setmana. Les condicions no eren massa bones… temperatura de -10º, vent, carretera amb gel… tot i això 15 persones ben tapats ens calçàvem les raquetes de neu disposats a viure una aventura.

L’objectiu era arribar a l’estany de l’Orri (2.159m) seguint un dels circuits de raquetes de l’estació. En entrar el bosc el vent va parar, poc a poc els núvols es van aixecar i després de poc més d’una hora tot el grup arribava a l’estany.

Però a Bendhora no tot són les activitats al medi natural… després de les raquetes tot el grup vàrem compartir un dinar genial al Picot Negre de Bellver (Gràcies Núria per tot!!), a la tarda visita a la rúa de carnaval de Bellver i a la nit 2 hores al Spa del Cerdanya Resort nosaltres sols per recuperar forces per diumenge!
 

Esquí de fons a Aransa

Sempre diem que la marxa nòrdica prové de l’esquí de fons, doncs aquest diumenge ho vàrem voler comprovar fent 2 hores de classe i una volteta per les pistes d’esquí d’Aransa. El dia va començar amb una mica de neu, però menys fred que l’anterior i de seguida les 15 persones del grup ja estaven preparades amb els esquís per començar les classes, dues hores després vam comprovar la similitud dels gestos tècnics entre la marxa nòrdica i l’esquí de fons i també perquè diuen que és un dels esports més complets que hi ha.
Després de la classe vàrem poder gaudir de la pista verda fent un recorregut de prop de 5 quilòmetres per dins del bosc.

 

Repetim?

Després de l’èxit d’aquest cap de setmana estem mirant l’agenda d’activitats per tornar a proposar més sortides a la neu! Estigueu atents a la pàgina web i les xarxes socials que aviat tindreu notícies!!