Bendhora ja té 6 anys!!

Fa 6 anys que el primer cap de setmana de febrer és sinònim de marxa nòrdica, de menjar, de retrobaments i sobretot de rialles! I cada any som més els que ens ajuntem un dissabte o diumenge al matí per celebrar que fa un any més que fem quilòmetres plegats.

Després d’uns dies amb incertesa meteorològica, avui hem tingut un dia fred, però assolellat. Ideal per caminar i compartir quilòmetres per Collserola.  Hem sigut més de 60 persones!! Avui el passeig de les aigües se’ns ha quedat petit!!

Com ja és tradició, hem pogut gaudir del piscolabis preparat pel Josep Maria i com també és tradició, estava tot boníssim!! Mil gràcies!

Hem acabat el matí amb una altra de les tradicions dels aniversaris Bendhora, el sorteig de material. Aquest any 5 afortunats han guanyat material de la marca Kv+, un pack de mapes i llibre de l’editorial Piolet i un tractament de Fisio Més Salut.

 

Però… això de Bendhora…?

Aquests dies, parlant amb algun amic em preguntava: “però… això de Bendhora…, què és exactament?” i en aquell moment em van venir al cap moltes imatges… La trucada de l’Andreu del gener de 2013 preguntant si hi havia grup dimecres tarda, les primeres sortides des del pla dels maduixers, les sortides amb el patronat de Valls, els tast’n’walk amb el sebastià, les cares de la gent la primera vegada que arriben a la Magarola, els berenars i sopars amb els grups, les competicions a el Burgo de Osma i a Burgelu…
Hi ha tants moments, tants quilòmetres compartits i tantes experiències viscudes que en aquell moment, al meu amic només li vaig poder respondre que Bendhora és una gran família!

Per vosaltres, què és Bendhora? Deixeu-ho en els comentaris!!

Seguim sumant!

Gràcies a tothom per fer possible que Bendhora segueixi fent anys! Gràcies Alicia, Marc i Pep per apuntar-vos a aquesta aventura i per enriquir-la i fer-la créixer!!
Des d’aquí només dir que seguirem sumant quilòmetres, moments i rialles i esperem que ens acompanyeu!!